+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Leumpang kana JWELL, komunikasi tatap muka, jasa haté-ka-haté

Waktos: 2019-05-24
  • Dinten 3 paméran

 

Panas, panas, panas, pikagumbiraeun, sumanget ... Ieu mangrupikeun gambaran saleresna lapangan paméran karét sareng plastik Chinaplas2019 internasional. Dina 23 Méi, dinten katilu paméran Chinaplas2019, paméran masih sumanget, moméntum anu kuat terus ningkat, sareng situsna panas pisan.

xnumx.jpg

 

Dina riungan, bilik jinwei, kalayan kualitas produk anu saé sareng jasa anu saé, masih narik seueur pangunjung pikeun konsultasi sareng negosiasi.Popularitas tinggi, jasa akrab, produk anu euyeub pikeun konsumén ninggali kesan anu jero.

 

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpgxnumx.jpg

 

Stan Jinwei salaku tahapan produk, sareng seueur réréncangan pikeun komunikasi, kéngingkeun langkung seueur perhatian pelanggan, stan jinwei nyayogikeun palanggan sanés ngan ukur kerjasama bisnis, tapi ogé resep babaturan, lungguh, ngobrol, komunikasi, ngabahas, ngaraosan pangalaman pamungkas anu urang pasihkeun ka konsumén!

xnumx.jpgxnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Leumpang kana stan jinwei, anjeun bakal mendakan katerangan sabar ngeunaan staf bisnis di tempat, pitunjuk ati-ati ti staf téknis sareng imut malaikat staf logistik, supados para nasabah anu ngadatangan tiasa langkung saé produk urang.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

 

xnumx.jpgxnumx.jpg

Waktos anu saé sok pondok, paméran Chinaplas2019 mangrupikeun dinten terakhir, upami anjeun henteu datang ka stan pikeun buru-buru, mesin jinwei masih ngantosan anjeun di tempat anu lami (stan 1.1f01), pendak deui!

xnumx.jpg

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon: +86 18851210802