+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/water_drainage_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229162000_365.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229162011_355.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229162024_414.png

Garis Panyandakan Lambaran Cai

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Éta tina bahan HDPE, bentukna aya konveksi kerucut, éta ngagaduhan fungsi saluran pembuangan sareng panyimpenan cai,

sareng ngagaduhan ciri kaku anu tinggi sareng tahan tekanan.

 

parameter teknis Utama: 

model

JWS-120

JWS-150

lébar (mm)

2000mm-3000 

2000mm-5000 

ketebalan (mm)

0.5-3.0 

0.5-3.0 

kapasitas (kg / h)

600 

1000 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

 

Kauntungan kalapa:

Métode drainase tradisional nyaéta ngagunakeun bata sareng karikil pikeun saluran pamiceunan. Papan solokan ngaganti metode pembuangan tradisional,

ngahémat waktos, énergi, sareng investasi, sareng ngirangan beban wangunan.


aplikasi:

Pikeun gedong bawah tanah atanapi penghijauan hateup. Dilapis ku bahan geomembrane,

éta ngagaduhan ciri solokan, tahan cai, tahan beueus, sareng ventilasi.

Taros Kami