+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/waterproof-sheet-coil-die-series-93.jpg

Lembar Tahan Cai Coil Maot Series

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik


Pvc, eva, pe jenis anyar bahan tahan cai gaduh kinerja tinggi anti perméabilitas, cai-buktina, thermo-stabilitas sareng kriogenik harta, kakuatan tinggi na elongation jeung boga ciri tahan sepuh, anu loba dipaké pikeun waterproof dina hateup gedong industri jeung
pangwangunan sipil, jero taneuh, torowongan, danau buatan, jst.
ciri:
● CAD tina manifold nyieun bahan nyebarkeun seragam sareng ngawujudkeun produk anu lega.
● Bibir mati manjangan ningkat orientasi seragam, ngirangan ékspansi paeh, ningkat pisan réaksi pangaturan.
● Garis simpang pikeun kurva anu kabentuk dina sendi antara manifold tengah rohangan paéh sareng biwir mati tiasa ningkatkeun aliran pitunjuk sisi sareng ngadistribusikaeun.
● Micro-adjustable lip die luhur sareng bibir die handap anu handap pikeun ngahasilkeun ketebalan anu (1-4mm, maksimal nyaéta 10mm.)
● Kalayan fungsi batang bérés nyaluyukeun sareng cocog pikeun ékstrusi bahan anu béda sareng kandelna.

Taros Kami