+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/wpc_pelletizing_series.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142558_222.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142619_237.jpg

WPC Pelletizing Series

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

WPC ko-puteran parallet kembar mesin plelletizing, ngalangkungan taun nyimpulkeun urang tiasa ngadamel konvensional

mesin atanapi kapasitas tinggi sareng mesin awét numutkeun pelanggan; saratna.

parameter teknis Utama: 

model

L / D

kagancangan

kapasitas

CJWA75

40-44

500-600rpm

500-600kg / jam

 

CJWA95

 

40-44

400-500rpm

 

1000-1200kg / jam

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

 

Taros Kami