+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe-38.jpg

WPC (PP, PE, PVC) Kai-Plastik Decking Profil Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Ayeuna, cara dua léngkah digunakeun ayeuna, panerapan panggunaan umum anu langkung lega dua-kerucut atanapi dua-extruder granulasi, teras produk kontrusi ékstrusi extruder sekrup ganda-kon atanapi tunggal, utamina dianggo di lantai di jero ruangan atanapi di luar, parét, baki sapertos produk ékstrusi palastik pe.

Kauntungannana: operasi saderhana, pamundut anu langkung handap pikeun téknologi sacara umum sareng kapang anu cocog sareng alat-alat ékstrusi tibatan hiji-léngkah, sareng ogé investasi anu langkung alit pikeun alat-alat anu kawilang.

 

spésifikasi: 

model

Screw spec (mm)

motor kakuatan utama (kw)

Kapasitas (kg / h)

SJZ65

65 / 132

37

150-180

SJZ72

72 / 152

45

220-300

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami