+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/xpe_ixpe_foaming_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227174137_892.jpg

XPE, IXPE Foaming Sheet Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Fitur bahan berbusa XPE: strukturna bebas tina bahan sél tertutup, janten ogé ngagaduhan insulasi panas, fungsi pelembab, bari ngirangan résistansi sareng cai, ditambah résistansi panasna sorangan, tahan sepuh, tahan kimia, khususna, saluyu sareng internasional syarat lingkungan. 

Permukaan lambaran IXPE lemes, caket sareng vesicle alit sareng rata.

 

spésifikasi: 

Extruder

JWS90

JWS120

JWS150

JWS180

Screw dia. (Mm)

90

120

150

180

L / D.

28: 1

28: 1

28: 1

28: 1

Kecepatan sekrup R / Min

10-38

10-38

10-38

10-38

Waktos Foaming

5-35

5-35

5-35

5-35

metoda cooling

Cai tiis

Kapasitas (Max) Kg / h

80

120

180

350

Lebar produk (mm)

1100

1100-1300

1100-1400

1100-1600

Kandel produk (mm)

2-6

2-6

3-12

3-12

Total kakuatan (KW)

200

315

400

450

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

aplikasi: 

XPE foaming sheet tiasa ku seueur dianggo dina proyek AC pusat, proyek pipa, wadah ageung, lapisan komposit maju; pinding kantong, bungkus dewan sirkuit terpadu, dampal sapatu olahraga canggih, bantal sareng insulasi panas pikeun mobil, bahan hiasan, bahan kumalayang sareng pita perekat jas tunggal atanapi ganda sareng sajabina.

Lembar IXPE seueur dianggo dina ngawangun, pipa kimia, proyek termal, pabrikan mobil sareng parahu, pakét, pertanian, perikanan, gym sareng lapangan musement.

Taros Kami