+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/xps-heat-insulation-foaming-boad-extrusion-line-co-2-foaming-technology-30.jpg

Isolasi Panas XPS Foaming Boad Extrusion Line (CO 2 Foaming Technology)

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Kalayan konstruksi alveolate katutup anu sampurna, pelat isolasi panas XPS dianggap bahan insulasi anu pangsaéna di pasar. Granula tina piring EPS didaur, salaku bahan utami, ngalangkungan extruder die foaming, calibrator, haul-off sareng cutting unit. Kalayan kapadetan anu langkung handap, nyerep cai, konduktivitas termal sareng nembus uap tibatan

éta tina jinis sanés pelat insolution panas, fitur pelat isolasi panas XPS kalayan kakuatan anu luhur, kakuatan anu handap, kedap udara, tahan korosi, tahan sepuh sareng béaya rendah. Ku sabab kitu pelat ieu tiasa seueur dianggo dina sistem insulasi bumi, dina panyimpenan tiis, kubu, lumbung sareng konstruksi sipil, dina pangwangunan lapangan lorong bandara sareng alun-alun, dina konstruksi rékayasa jalan sareng karéta, dina sistem insulasi panas apartemen, gedong kantor sareng bengkel .

Garis ékstrusi pelat panas XPS ngagaduhan dua jinis: tipe extruders tandem sekrup sareng co-rotasi paralel sekrup extruder sareng extruder sekrup tunggal. Model na nyaéta: 135/150 tunggal tipe tandem extruder extruder sareng 75/150 ko-rotasi sekrup kembar paralel extruder sareng extruder sekrup tunggal. Kusabab épisiénsi campuran tinggi, corotation kembar sekrup etruder tiasa ngolah bahan tina komponén anu béda.

Mesin anu anyar ngawangun ku Jwell, adaptasi CO 2 salaku agen ngawangun, nyaéta pikeun nyandak paléon tina freon sareng butana, fitur perlindungan lingkungan héjo sareng konsumsi béaya rendah.

Taros Kami