+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc_pmma_optic_sheet_extrusion_line.jpg

Garis ékstrusi lambar XPS

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Éta ngagaduhan struktur lebah lebah sél anu sampurna sareng ayeuna diaku salaku bahan insulasi termal. Éta dumasarkeun kana pamulihan granul dewan polistirén EPS salaku bahan baku utama. Produkna dihasilkeun ku ékstrusi, gaya, gambar sareng motong. Kapadetan, nyerep cai, konduktivitas termal sareng koefisien perméabilitas uap langkung handap tina jinis sanés. Bahan isolasi bentuk piring gaduh ciri kakuatan anu saé, beurat enteng, kedap udara, tahan korosi, anti sepuh, harga murah, sareng sajabana, sareng seueur dianggo dina sistem insulasi hateup; témbok gudang tiis, barak, gudang sisikian sareng gedong sipil Insulasi termal; pangwangunan taneuh landasan pacu bandara, plaza; padamelan umum pikeun jalan sareng jalan karéta; sistem partisi pikeun gedong, gedong kantor, pabrik, jst.

Alat-alat XPS ngagaduhan dua jinis mesin pemencet séri hiji-sekrup sareng mesin pengencing séri dobel séri anu sami. Spésifikasi na nyaéta: Φ135 /Φ

150 séri tunggal mesin extrusion ft seri sareng Φ75 /Φ150 arah anu sami datar dobel seri mesin screw extrusion ft tunggal. Mesin perenci kembar-sekrup ko-puteran tiasa ngolah bahan-bahan anu diwangun ku seueur komponén kusabab efisiensi pergaulan anu hadé.

Unit foaming anu énggal dikembangkeun ku Jwell nganggo CO2 sanés Freon sareng butane pikeun ngahasilkeun papan ékstrusi XPS, anu héjo sareng ramah lingkungan sareng murah biaya.

 

spésifikasi: 

model

XPS135 / 150

XPS75 / 150

Extruder

Ф135 / 32

Ф150 / 34

Ф75 / 40

Ф150 / 40

kakuatan motor

75 / 90kw

55 / 75kw

90kw

55 / 75kw

Lebar produk

600-1200mm

600-1200mm

Ketebalan produk

20-120mm

20-120mm

kapasitas

≥200m3 / dinten

≥300m3 / dinten

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami