+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/yf-series-pepp-and-wood-pvc-and-wood-foamed-panel-extrusion-line-57.jpg

YF Series PE, PP Sareng Kai, PVC Sareng Kai (Foamed) Panel Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Ékstrusi garis ékstrusi ieu nyaéta extruder kembar-sekrup kerucut dirancang khusus SJZ92, extruder ieu dilengkepan gauge ngadalikeun suhu anu ngagaduhan kaunggulan ngontrol suhu presisi tinggi, gampang sareng dipercaya operasi. Méja kalibrasi vakum dilengkepan alat pendingin anu kuat anu mastikeun épék tiis. Hileud tipe haul off unit, dilengkepan motor réduksi laju anu pas sareng inverter, ngagaduhan kaunggulan anu wajar struktur, kuat sareng stabil ngangkut kakuatan. Cutter ngabogaan pangaruh motong dipercaya jeung akurat. Stacker ngagaduhan anu tiasa dialihkeun numpuk troli sareng lapisan panyalindungan karét anu didamel khusus pikeun nyegah produk tina kagores. Hilirna  alat-alat tina garis ékstrusi ieu nganggo komputer anu tiasa diprogram atanapi sistem pengendalian buatan domestik pikeun stabil sareng dipercaya
operasi.

Taros Kami